József, Bánk
-6 °C
0 °C

Rivális bandák csaptak össze Bodrogolaszinál

2008.05.08. 22:06
Két rivális banda vélhetően elszámolási vita miatt esett egymásnak, lövés is eldőrdült és több autót is összetörtek a verekedők, az útmenti csetepatét a rendőrség fékezte meg.

Két rivális csoport tagjai verekedtek össze a Borsod megyei Bodrogolaszi és Sárospatak között csütörtök délután. Egy lövés is eldördült, de nem talált el senkit. Még vizsgálják, ki lőtt, miért és mivel. Több mint húsz rendőr fékezte meg a verekedőket - mondta a Független Hírügynökségnek Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Több kapitányság rendőreit küldték a helyszínre, most is ott vannak - mondta még a szóvivő, aki péntekre ígért részletesebb tájékoztatást. Egyelőre nem tudni, őrizetbe vettek-e valakit, illetve vannak-e sérültek. Utóbbi kérdésre Dobi Tamás annyit válaszolt, hogy komolyabb sérülés nem történt.

A Független Hírügynökség más forrásból úgy tudja: olaszliszkai és Sárospatak külterületén élő romák estek egymásnak, valamilyen elszámolási vita miatt, egy út mellett. A verekedők több kocsit összetörtek a helyszínen. Egy autós ki akarta kerülni őket, félrerántotta a kormányt, és egy betontámfalnak ütközött. A Független Hírügynökség információi szerint az autó sofőrjét kórházba kellett szállítani.