Judit
2 °C
7 °C

Drótkötéllel akarták kitépni a falból a bankautomatát

2007.02.21. 11:09
Autóhoz kötött drótkötéllel próbált meg kiszakítani a helyéről egy bankautomatát négy férfi Dunaújvárosban. A kísérlet nem sikerült, pedig többször is próbálkoztak.
Drótkötelet hurkoltak rá, úgy akartak kitépni egy bankautomatát Dunaújváros. Az eset még február 9-én történt, de a nyomozás érdekei miatt a rendőrség csak most jelentette be.

Az alig egy percig tartó akciót rögzítette a bank kamerája. A felvételen jól látszik, hogy a négy álarcot viselő, kesztyűs férfi nagy összeszokottsággal "dolgozik" - mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kétszer is megkísérelték kiszakítani helyéről az automatát, s miután másodjára sem jártak sikerrel, villámgyorsan elhagyták a helyszínt.


Az ügyben a dunaújvárosi rendőrség nyomozói folytatják az eljárást, s a tettesek kézre kerítéséhez a lakosság segítségét is kérik.

Az MTI információja szerint Dunaújvárosban már tavaly is megkíséreltek ellopni egy automatát, de a tettesek akkor sem jártak sikerrel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?