Mátyás
-6 °C
1 °C

Autóval hajtott neki a bank kirakatának

2005.10.24. 12:32
Eddig tisztázatlan okokból egy fiatalember nyílegyenesen nekihajtott egy budai bank kirakatának. A férfi állítása szerint öngyilkosságot akart elkövetni. Az eset során sem ő, sem a bankban tartózkodók nem sérültek meg.

Egy autós hétfőn délelőtt háromnegyed tízkor nekihajtott a Raiffeisen Bank kirakati portáljának a Fehérvári út és a Bocskai út kereszteződésénél Budapesten.

A fehér Mazdát egy harmincéves fiatalember vezette. Mint Taxner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az Indexnek elmondta: az egyértelmű, hogy nem közlekedési baleset történt, a fiatalember nyílegyenesen nekihajtott a kirakatnak.

A bankban több ügyfél tartózkodott. A kirakat üvege kitört, az autó azonban nem hajtott be a helyiségbe. A baleset során sem az autós, sem a bankban várakozók nem sérültek meg.

A Havaria Press értesülései szerint az autós azt állította, hogy öngyilkosságot akart elkövetni. Taxner Éva közlése szerint az eset pontos okát még vizsgálják. A fiatal ámokfutót, aki nem bizonyult ittasnak az eset idején, a mentők pszichiátriára szállították, ahol azóta is ápolják.