Timót, Xénia
-4 °C
3 °C

Anyát és fiát körözik a brutális kettős gyilkosság miatt

2005.08.29. 10:37
Szombaton brutális kegyetlenséggel meggyilkolták Szenttornyay Györgyöt, a köztiszteletben álló dunaújvárosi állatorvost és feleségét. A házaspár Baracson lévő hétvégi házában történt kettős gyilkosság elkövetésével egy anyát és fiát gyanúsít a rendőrség.

Mint arról az Index is hírt adott, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el emberölés miatt ismeretlen tettesek ellen, akik augusztus 27-én, szombaton olyan súlyosan bántalmaztak egy idős házaspárt, hogy kórházba szállításuk után meghaltak.

A házaspár Baracson lévő hétvégi házában történt kettős gyilkosság elkövetésével egy anyát és fiát gyanúsítja a rendőrség, derül ki a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői közleményéből. Csikós Béláné 36 éves dunaújvárosi lakos és a 17 éves fia, Csikós Gábor ellen a rendőrség elfogatóparancsot adott ki.


Anya és fia (Fotó: FMRFK)

A rendőrség adatai szerint az asszony gyakran változtatja hajszínét, jelenleg valószínűleg szőke. A fiatalkorú hajszíne barna, benne szőke melírral. Állgödrében szakállt visel. A rendőrség kéri, hogy aki a gyanúsítottak tartózkodási helyével kapcsolatos információval rendelkezik, az hívja a Fejér Megyei Rendőr-főkapitánmyság nyomozóit, vagy tegyen bejelentést az ismert segélyhívó számok bármelyikén.

A nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség egyelőre nem akar több információt közölni a történtekről, így jelenleg nem tudni, mi motiválhatta a kettős gyilkosságot, illetve hogy pontosan miként került a rendőrség látókörébe az asszony és fia.

A Dunaújváros Online úgy értesült, hogy a köztiszteletben álló dunaújvárosi állatorvost, dr. Szenttornyay Györgyöt és feleségét brutális kegyetlenséggel ölték meg.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!