Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Anyát és fiát körözik a brutális kettős gyilkosság miatt

2005.08.29. 10:37
Szombaton brutális kegyetlenséggel meggyilkolták Szenttornyay Györgyöt, a köztiszteletben álló dunaújvárosi állatorvost és feleségét. A házaspár Baracson lévő hétvégi házában történt kettős gyilkosság elkövetésével egy anyát és fiát gyanúsít a rendőrség.

Mint arról az Index is hírt adott, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el emberölés miatt ismeretlen tettesek ellen, akik augusztus 27-én, szombaton olyan súlyosan bántalmaztak egy idős házaspárt, hogy kórházba szállításuk után meghaltak.

A házaspár Baracson lévő hétvégi házában történt kettős gyilkosság elkövetésével egy anyát és fiát gyanúsítja a rendőrség, derül ki a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői közleményéből. Csikós Béláné 36 éves dunaújvárosi lakos és a 17 éves fia, Csikós Gábor ellen a rendőrség elfogatóparancsot adott ki.


Anya és fia (Fotó: FMRFK)

A rendőrség adatai szerint az asszony gyakran változtatja hajszínét, jelenleg valószínűleg szőke. A fiatalkorú hajszíne barna, benne szőke melírral. Állgödrében szakállt visel. A rendőrség kéri, hogy aki a gyanúsítottak tartózkodási helyével kapcsolatos információval rendelkezik, az hívja a Fejér Megyei Rendőr-főkapitánmyság nyomozóit, vagy tegyen bejelentést az ismert segélyhívó számok bármelyikén.

A nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség egyelőre nem akar több információt közölni a történtekről, így jelenleg nem tudni, mi motiválhatta a kettős gyilkosságot, illetve hogy pontosan miként került a rendőrség látókörébe az asszony és fia.

A Dunaújváros Online úgy értesült, hogy a köztiszteletben álló dunaújvárosi állatorvost, dr. Szenttornyay Györgyöt és feleségét brutális kegyetlenséggel ölték meg.