Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Magnóra vett ugatással provokált

2003.07.02. 07:10
Egy német férfi magnószalagra rögzített kutyaugatással idegesítette fel a szomszéd házban lévő kutyát, csak azért, hogy utána csendháborításáért feljelenthesse szomszédját.
Az észak-németországi Harrislee városka egyik lakója nagyon idegesítette, hogy a szomszéd kutyája időnként ugat. Mindent megpróbált. Többször hívta a rendőrséget is, de a hatóságok emberei úgy találták, hogy a kutya nem zavarja a környék nyugalmát, jelentette a Reuters.

Ám egyszer csak a nyugodt németjuhász idegesebbé vált, és egyre többet, és dühödtebben csaholt. Sőt, a környék figyelmes lakói egy másik kutya ugatását is hallani vélték. A kutyát nehezen viselő férfi végre újra kihívhatta rendőröket, aki meggyőződhettek róla, hogy a kutya valóban rengeteget ugat újabban.

Nyomozás

Azonban a kutya gazdájának nagyon gyanús lett a kutya furcsa viselkedése, és nyomozásba kezdett. Alaposan megvizsgálva kertjét egy rejtett hangszóróra bukkant, amelynek a kábelei a feljelentgetős szomszéd házához vezettek. Most ő hívta ki a rendőröket, akik megállapították, hogy a férfi egy magnót csatlakoztatott a hangszóróhoz, amin keresztül kutyaugatással provokálta a németjuhászt. A rendőrségi szóvivő csak annyit tett hozzá, hogy "ennyire nevetséges esettel ritkán találkoztak".