Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Áramot vezetett a főnök a raktárajtóba

2008.04.08. 13:48
Egy battonyai állattenyésztő telep főnöke egyik beosztottját utasította, hogy vezessen áramot a raktár ajtajába, így akart védekezni a tolvajok ellen. Szakértők szerint az áramütés halálos is lehetett volna. A rendőrség vádemelést javasolt.

Gyilkossági kísérlettel gyanúsítják a rendőrök egy battonyai állattenyésztő telep dolgozóját, főnökét pedig felbujtással. A telep tulajdonosa arra utasította beosztottját, hogy vezessen áramot a terményraktár ajtajába.

Az esetről egy szintén ott dolgozó fiatalember tett feljelentést még februárban, miután kétszer is megrázta a raktárajtó kilincse. Az áramütött munkás csak vastag gumitalpú cipőjének köszönheti hogy életben maradt. Az ügyben nemrég készültek el a szakértői jelentések, ezek alapján a rendőrség vádemelést javasol.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a mezőgazdasági telepen dolgozó fiatalember azután tett feljelentést, hogy másodszor szenvedett áramütést a munkahelyén.

Azóta kiderült, hogy a tolvajok ellen a tulajdonos utasítására egy dolgozó helyezte áram alá a takarmányraktár ajtaját, a tolvajok ellen. A nemrég elkészült orvos szakértői jelentés szerint az áramütés halálos is lehetett volna. A szakértő szerint az ajtó egyébként a raktárral szomszédos istállóban tartott állatokra is veszélyt jelentett.