Frigyes
18 °C
24 °C

Részegeket küldött egy buliba a BBC

2008.03.16. 15:35
A BBC egy szombat esti rádióműsorában felolvasták az egyik hallgató SMS-ét, ami egy Bovey Tracey-ben rendezett születésnapi buliról szólt. Pete Tong műsorvezető viccelődése után 2000 részeg tinédzser jelent meg az eredetileg 100 fősre tervezett összejövetelen egy magánházban. A hívatlan vendégek törtek-zúztak, jelentős anyagi károkat okoztak.

Részeg hívatlan vendégek okoztak kárt egy angol majorházban szombat éjjel, miután a BBC egyik rádióműsorában beolvasták egy hallgató üzenetét egy születésnapi buliról. A Pete Tong Show műsorvezetője a hallgatókhoz fordulva elviccelődött azon, hogy bárkit szeretettel várnak, aki használja a "Marilyn Monroe a kapu előtt" jelszót.

A Bovey Tracey-i házba ezután csaknem 2000 ittas bulizni vágyó fiatal érkezett, akik félresöpörték az eredetileg 100 vendég kordában tartására felbérelt biztonsági őröket.

A parti káoszba torkollott, és a végül 4 órával később kutyás rendőrök érkezése vetett véget a hívatlan vendégek szórakozásának.

Rebecca Brooks, a ház tulajdonosa a BBC-t hibáztatja a történtekért. Mint a nő elmondta, "nagyon ijesztő volt, amikor részeg tinédzserek tucatjai tartottak a ház elé, mintha csak egy rock fesztiválra érkeznének". A vendégek összetörték a házban az összes üveget, letépték képeket a falról és egyéb károkat is okoztak.

A devoni rendőrség több embert is őrizetbe vett, de egyelőre nem helyeztek senkit vád alá.

A BBC nyilatkozatot adott ki, melyben közölte, hogy a műsorvezető nem olvasta fel a buli pontos helyszínét abból az SMS-ből, amit az egyik hallgató küldött. Hozzátették, hogy Pete Tong műsorában minden héten elhangzanak hasonló üzenetek, a hallgatók hozzászoktak a műsorvezető viccelődő stílusához, ugyanakkor a BBC külön figyelmet fordít arra, hogy ne közölje egy magánrendezvény pontos helyszínét.