Jenő
-3 °C
6 °C

Lövés dördült Bodrogolaszinál

Több kapitányság rendőrei tudtak csak megfékezni egy tömegverekedést Bodrogolaszi és Sárospatak között. A rendőrség szerint komolyabb sérülés nem törtnt, bár lövés is dördült.

Rivális bandák tagjai verekedtek össze a Borsod megyei Bodrogolaszi és Sárospatak között csütörtök délután. Lövés is dördült, a rendőrök még vizsgálják, hogy ki lőtt és mivel, mondta el Dobi Tamás, a megyei rendőrkapitányság szóvivője.

A bandaháborút húsz rendőr fékezte meg, jelenleg is több kapitányság emberei vannak a helyszínen. Dobi arról nem tudott nyilatkozni, hogy bárkit is őrizetbe vettek-e. Komolyabb sérülés nem történt.

A Független Hírügynökség más forrásból úgy értesült, hogy olaszliszkai és sárospataki romák keveredtek elszámolási vitába. A verekedés során több kocsit összetörtek.

A hírügynökség úgy tudja, hogy egy arra járó autósnak félre kellett rántania a kormányt, betonfalnak ütközött, kórházba szállították. Ezt megkeresésünkre Dobi nem tudta megerősíteni. Mint mondta, az esetről pénteken a sárospataki kapitányság ad majd részletes tájékoztatást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?