Mihály
3 °C
17 °C

Lövés dördült Bodrogolaszinál

Több kapitányság rendőrei tudtak csak megfékezni egy tömegverekedést Bodrogolaszi és Sárospatak között. A rendőrség szerint komolyabb sérülés nem törtnt, bár lövés is dördült.

Rivális bandák tagjai verekedtek össze a Borsod megyei Bodrogolaszi és Sárospatak között csütörtök délután. Lövés is dördült, a rendőrök még vizsgálják, hogy ki lőtt és mivel, mondta el Dobi Tamás, a megyei rendőrkapitányság szóvivője.

A bandaháborút húsz rendőr fékezte meg, jelenleg is több kapitányság emberei vannak a helyszínen. Dobi arról nem tudott nyilatkozni, hogy bárkit is őrizetbe vettek-e. Komolyabb sérülés nem történt.

A Független Hírügynökség más forrásból úgy értesült, hogy olaszliszkai és sárospataki romák keveredtek elszámolási vitába. A verekedés során több kocsit összetörtek.

A hírügynökség úgy tudja, hogy egy arra járó autósnak félre kellett rántania a kormányt, betonfalnak ütközött, kórházba szállították. Ezt megkeresésünkre Dobi nem tudta megerősíteni. Mint mondta, az esetről pénteken a sárospataki kapitányság ad majd részletes tájékoztatást.