Piroska
-2 °C
5 °C

Spermarabló topmodell?

2001.01.18. 14:13
Elképzelhető, hogy egy orosz topmodellt Boris Becker német teniszbajnok fondorlatos módon - orális szex utján - elrabolt spermájával ejtett teherbe a maffia - írja a Bild című bulvárlap. Beckernek az apasági perben mindeképpen bíróság elé kell állnia Londonban. A tét tízmillió márka.
Az orális támadás áldozata
Az apasági keresetet egy orosz származású, Londonban élő topmodell, Angela Ermakowa indította Becker ellen. A nő azt állítja, hogy tíz hónapos, Anna névre keresztelt közös gyermekük '99 júliusában fogant, amikor Becker Londonban időzött egy wimbledoni verseny miatt. Ismeretes, hogy a teniszező a napokban vált el. Hosszas huzavona után a múlt hétvégén egyezett meg volt feleségével, Barbara Feltusszal. A Bild úgy tudja, hogy a háromszoros wimbledoni teniszbajnok harmincmillió márkát fizetett ki Barbarának, és két fiuk, a hatéves Noah Gabriel és a 16 hónapos Elias Balthasar után rendszeres gyermektartást is köteles átutalni.

A német teniszező '93. december 17-én vette el nejét, aki egy Németországban szolgáló amerikai katona házasságából született. A házaspár tavaly költözött szét.

Beckert Lady Di ügyvédje védi

Az első apasági tárgyalást február ötödikén tartják majd. Beckert Mishcon de Reya védi, akinek olyan prominens személyiség is ügyfele volt, mint Lady Di - ő képviselte ugyanis a hercegnőt, amikor elvált Charles hercegtől.

Becker nem tétlenkedik addig sem, ügyvédjével terhelő adatokat gyűjtenek a nőről. Ezek szerint például Angela Ermakowa látszatházasságot kötött egy Frampton nevű brit férfival, mert veszélybe került londoni tartózkodási engedélye.

Az orosz maffia a háttérben?

Előreláthatólag a nőnek is bizonyítania kell majd, hogy ő a kis Anna anyja. Emellett Boris Becker azon gondolkodik, hogy az ügybe beavatja a Scotland Yardot is.

A Bild úgy tudja, hogy az is elképzelhető: a terhességet a londoni Metropolitan hotel mosókonyhájában zajlott orális szex után spermarablással, mesterségesen idézték elő.

Arról is beszámolt az újság, hogy Beckertől előzőleg megpróbáltak pénzt kizsarolni, de a sportoló hivatalos útra terelte az eljárást. A Bild szerint elképzelhető, hogy az orosz maffia áll a háttérben.