Valér
4 °C
8 °C

Kétszáz gyerek megerőszakolásával vádolnak egy férfit

2005.04.28. 16:31
Fél éve előzetes letartóztatásban van egy belga férfi, aki a rendőrök gyanúja szerint rendszeresen megfordult Thaiföldön, ahol utcagyerekeket erőszakolt meg.
Több mint 200 thaiföldi utcagyerek, 12-13 éves fiúk megerőszakolásával vádolja az ügyészség azt a belga férfit, akinek pere csütörtökön kezdődött meg Brüsszelben.

A tavaly október óta előzetes letartóztatásban lévő férfi beismerte tettét. A házkutatás során a nyomozók rengeteg pedofil jellegű pornóképre bukkantak: ezeket az internetről töltötte le, de számos olyan kép is akadt, amelyeket ő maga készített áldozatairól. A férfinak saját filmlaboratóriuma volt a képek előhívására.

Finn-belga pedofílpáros

A 47 éves flamand férfi azonban még ezzel a kétszázas számmal sem vált "csúcstartóvá". Bűncselekményei egy részét ugyanis egy finn férfivel közösen hajtotta végre Thaiföldön, s ez utóbbi naplójában a nyomozók 445 fiatal nevét találták: olyan fiatalokét, akikkel a finn létesített szexuális kapcsolatot Thaiföldön. Bővebben> > >

A finn férfit szintén a napokban vették gyanúsították meg. A vizsgálat adatai szerint a finn 1989 óta huszonhatszor járt Thaiföldön. Utazásairól naplót vezetett, amelyben részletesen feljegyzett minden egyes szexuális kalandot.