Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Berlusconi lemezt ad ki

2002.04.09. 16:07
Silvio Berlusconi azt tervezi, hogy egy poplemezt ad ki, és a bevételeket jótékony célra fordítja - jelentette az Il Nuovo. A miniszterelnök maga írja a dalok szövegeit.
Az olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi egyáltalán nem számít kezdőnek a szórakoztatóiparban. Az 1950-es évek elején előadóként lépett fel éjszakai bárokban. Most úgy döntött, saját dalaival lepi meg a nagyérdeműt. A lemez eladásából származó bevételeket a Unicef javára ajánlották fel.

A számok dallamát Tony Renis, olasz zenész és producer írja, állítólag a miniszterelnök által egy zongorán improvizált dallam alapján. Berlusconi viszont a szövegeket írja majd. Renis szerint a kormányfő kiváló előadó, és igen tehetséges zenész. Azt még nem tudni, hogy a lemez mikor készül el, mert a miniszterelnök igen elfoglalt ember. Hírek szerint az album stílusa egy korábbi adománygyűjtő dal, a 'We are the world'-re hasonlít majd.