Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Felüljáró alá szorult egy kamion

2005.08.02. 11:40
A magasságkorlátozás ellenére beszorult egy felüljáró alá egy konténerszállító kamion a Könyves Kálmán körúton. A balesetben egy ember könnyebben megsérült.

Felüljáró alá szorult egy teherautó a pesti Könyves Kálmán körúton. A baleset kedden délelőtt tizenegy óra körül történt, a Kőbányai úti kereszteződés közelében.


Klikk a képre!

A felüljáró alá hajtó utánfutós teherautó konténeremelő daruja akadt fenn, és lerombolta a troli híd alatti légvezetékét. Az autó a lecsukott emelővel nem szorulna be a vasúti felüljáró alá, a mostani balesetet az okozhatta, hogy menet közben valahogy kinyílt a konténert emelő szerkezet. A híd szerkezete ránézésre nem sérült meg. A balesetben egy ember könnyebben megsérült.

A helyszínen megkezdődött a műszaki mentés. A tűzoltók öt rohamkocsival és daruval érkeztek a helyszínre. A munkálatok miatt a Népstadion irányában két sávot is lezártak. A környéken óriási a dugó..

A felüljáró másik oldalán áprilisban egy nyergesvontató vesztette el konténerét, miután a sofőr nem vett tudomást a magasságkorlátozásról és behajtott a vasúti felüljáróba. A hídon fennakadt rakomány a nyergesvontatóról az útra esett, ahol belerohant egy kisteherautó. A vétlen vezetőt a tűzoltóknak kellett kivágni a roncsból.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?