Zsuzsanna
-3 °C
3 °C

Százharmincezer dollárt számlázott a sztriptízbár

2004.06.05. 13:57
Csaknem huszonhétmillió forintot számlázott egy bangladesi üzletembernek egy New York-i sztriptízbár. Tauhidul Chaudhury három barátjával kezdte az estét, majd magára maradt a bárban. Az este folyamán a lokál több szolgáltatását is igénybe vette, a hitelkártyás fizetés részleteire azonban már nem emlékszik.
Keményen megfizettette a mulatozást egy bangladesi üzletemberrel New York legnépszerűbb sztriptízbárja. A Smoking Gun birtokába jutott bírósági jegyzőkönyvek szerint az East Side-i Scores [a score több egyéb mellett dugást is jelent angolul] 129 626 dollárt (napi középárfolyamon 26 709 754 magyar forintot) emelt le a náluk szórakozó Tauhidul Chaudhury hitelkártyáiról.

Privát táncos

A bangladesi üzletember tavaly október 23-án látogatta meg a klubbot három barátjával. Este tizenegyig együtt italoztak, majd társai magára hagyták Chaudhuryt, aki zárásig, hajnali négyig folytatta a bulizást - írja a Smoking Gun.

A bár személyzete Chaudhury "nyilvánvaló részegsége ellenére" folyamatosan hordta a magára maradt üzletember elé az italokat, majd felkínálták "a bár egyéb szolgáltatásait", melynek során Chaudhurynek még "a privát szobát is igénybe kellett vennie".

Filmszakadás hajnalban

Az este végén Chaudhury négy hitelkártyájára terhelték a hatszámjegyű végösszeget. A bangladesi üzletember azután perelte be a sztriptízbárt, hogy bankjai elutasították számlapanaszát. Ez a Smoking Gun szerint arra enged következtetni, hogy Chaudhury hajnalban aláírta a számlákat.

Az üzletember erre azonban már nem emlékszik, a hosszúra nyúlt este filmszakadással ért véget.

A Scores szóvivője még nem látta a keresetet, ezért nem kívánta kommentálni az esetet. A bár ellen ez már a második feljelentés két héten belül. Az előző alkalommal Mitchell Blaser üzleti vezető indított pert 28 021 dolláros számlája miatt.