Adorján, Adrián
3 °C
8 °C

Véres utószilveszter Birminghamben

2003.01.02. 14:51
Két tinédzser meghalt, kettő pedig megsebesült egy lövöldözésben csütörtökre virradóra Birminghamben. Az elkövetőkről semmit sem tudni.
Lövések dördültek csütörtök hajnali egy óra körül a birminghami Birchfield Roadon. A kiérkező rendőrök négy lőtt sérülést szenvedett tizenéves lányt és egy összelyuggatott autót találtak a helyszínen. A sebesültek küzöl egy 17 és egy 18 éves lány a kórházba szállítás után életét vesztette. A másik kettő könnyebb sérüléseket szenvedett.

Buli a fodrászüzletben

A lányok egy fodrászüzletben rendezett zártkörű bulin vettek részt, és a hatóságok csupán annyit közöltek: a lövöldözésre akkor kerülhetett sor, amikor fegyverrel felszerelkezett "vendégek" érkeztek a helyszínre.

A birminghami Birchfield Roadon rengeteg kereskedés és üzlet található. A rendőrség azt tanácsolja, hogy lehetőleg ne rendezzenek partikat ehhez hasonló helyszíneken. A kereskedők érdekeit képviselő szervezet elnöke bejelentette, hogy mindent elkövetnek, hogy fokozzák a Birchfield Road biztonságát, például térfigyelő kamerák felszerelésével.