Judit
2 °C
7 °C

Gyalogos lépett egy busz elé, ketten megsérültek

2007.02.14. 14:23
A Várfok utcába bekanyarodó 28-as busz elé lépett, pontosabban az oldalának ütközött egy gyalogos. A busz hirtelen fékezett,egy utas elesett, és súlyos fejsérülést szenvedett.

Súlyosan megsérült a 28-as busz egyik utasa, amikor a BKV járműve hirtelen fékezni kényszerült a Várfok utcába bekanyarodva. A Svábhegyről a Moszkva térre érkező járat elé lépett egy gyalogos, aki nekiütközött a busz oldalának.

A gyalogos könnyebb sérülést szenvedett, nem került a busz kerekei alá, mint múlt szombaton az az 55 éves nő, aki úgy rohant neki az 54-es busznak, hogy belehalt sérüléseibe.

Most szerdán viszont a 28-as buszon utazók közül sérült meg valaki súlyosabban. Az egyik utas ugyanis elesett, amikor a busz hirtelen fékezett a járdáról lelépő gyalogos miatt. Az esés következtében az utas súlyos fejsérüléseket szenvedett. A mentőszolgálat szerint súlyos sérüléssel szállították kórházba.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?