Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Madám lett az egyik taxisgyilkos lányból

2005.07.05. 09:55
Egy győri kuplerájban razziáztak a rendőrök a múlt héten. Kiderült, az egyik madám az a B. Andrea, aki 14 éves korában vele egyívású barátnőjével brutálisan meggyilkolt egy taxist.

Ismét letartóztatták B. Andreát, aki az 1997-ben, kislánykorában elkövetett taxisgyilkosságért hat évet ült, adta hírül a Blikk. A most 22 éves lányt ezúttal azért vették őrizetbe, mert a gyanú szerint bordélyházat üzemeltetett Győr belvárosában üzlettársával, korábbi zárkatársával. A rendőrök a razzián több példányt lefoglaltak Havas Henrik Kurvaélet című könyvéből.

Andrea másfél éve irányította üzlettársával közösen a kuplerájt, ahol fiatalkorúakat is foglalkoztatott. A rendőrök múlt szerdán rohanták le a bordélyt, miután egyikük inkognitóban üzletet kötött Andreával. A félórás alapszolgáltatás egyébként hatezer forintba került volna.

A rendőrség már hónapok óta figyelte az emeleti magánlakást, ahol a bordély üzemelt, mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtótisztje. Elmondása szerint B. Andrea és üzlettársa főleg szervezési feladatokat láttak el, de "részt vettek a naturális munkában is". Lányaik közül hárman fiatalkorúként kezdték a szakmát, de ma már valamennyien felnőttek.

A napilap információi szerint a kuplerájt 2004-ben alapították, korábban Győr két másik városrészében üzemeltek, a belvárosba csak néhány hónapja költöztek át. A szomszédok semmit nem észleltek tevékenységükből.

Bakfishorror

B. Andreát az 1997-es brutális taxisgyilkosságért kilenc év börtönre ítélték, de 2003-ban kedvezménnyel szabadult. Az akkor 14 éves lány és vele egy idős barátnője úgy csalták tőrbe áldozatukat, hogy szexet ajánlottak neki a Ferihegyi reptér mögötti fás részen. A gyilkossághoz egyrészt a náluk lévő, kétliteres, megfagyott üdítővel teli üveget, másrészt "holdjáróikat" használták, amelyekkel megtaposták a taxist. A két lány elvitte a taxis kocsiját, de egy járőr néhány perccel később lekapcsolta őket.