Szilárda
0 °C
6 °C

Randishow buktatta le az erőszakolót

2004.11.04. 10:49
Az NBC egyik valóságshow-ja buktatott le egy erőszakolót. A férfit becenevén szólították, és áldozatának feltűnt jellegzetes jamaikai akcentusa is. A tévétársaság eddig nem ellenőrizte játékosai bűnügyi nyilvántartását.
Nemi erőszakkal és emberrablással vádolják az NBC tévétársaság randizós valóságshowjának egyik szereplőjét, írja a Smoking Gun. Ulrick White-ot vasárnap tartóztatták le, miután a Blind Date (Vakrandi) című műsor egyik nézője megerőszakolójaként azonosította.

A harmincegyéves férfi egy évvel ezelőtt támadt meg egy harmincötéves Ventura megyei nőt. Az ügyben indított nyomozás hónapokig semmiféle eredményt nem hozott. Az áldozat a Vakrandi adását nézve ismerte fel támadóját. A műsor egyik szereplője becenevén, Aswah-nak szólította a jellegzetes jamaikai akcentussal beszélő férfit.

A nő ezután videón rögzítette a műsor hátralevő részét, a kazettát pedig eljuttatta a rendőrségnek, írja a Smoking Gun című blog. A műsorban elmondottak alapján Aswah a "bolond csajokat szereti, és akik megfelelnek elvárásainak, azoknak be is jön".

White egyébként éppen bírósági tárgyalását várja egy másik ügyben. A saját biztonsági cégét vezető férfit betöréssel vádolják.

A Smoking Gun értesülései szerint a Vakrandi producerei eddig nem ellenőrizték játékosaik bűnügyi nyilvántartását.