Olga, Liliána
20 °C
35 °C

Barnamedvék téptek szét egy ittas férfit Dél-Ukrajnában

2008.07.13. 14:28
Egy ukrán állatkertben a medvék közé esett egy ittas férfi, akit a dolgozók hiába próbáltak megmenteni, testét kb. tizenöt percig marcangolták a vadállatok.

Két barnamedve széttépett egy férfit vasárnap a dél-ukrajnai Mikolajiv város állatkertjében, amikor a szerencsétlenül járt látogató ittas állapotban akarta fényképeztetni magát az állatokkal.

Az állatkert dolgozói megpróbálták megmenteni a medveházba beesett férfit. Amikor nem sikerült távolabb kergetniük az állatokat, akkor kenyeret, vízzel telt üvegeket és vödröket dobáltak be nekik, de ez sem járt eredménnyel - jelentette a kijevi liga.net internetes gazdasági hírügynökség.

A beszámoló szerint a medvék legalább negyedórán át dobálták áldozatukat összevissza a kerítésen belül, és csak a helyszínre érkező tűzoltóknak sikerült beszorítaniuk őket a ketrecükbe a rájuk irányított erős vízsugárral.

Azt eddig nem sikerült tisztázni, hogy a szerencsétlenül járt férfi hogyan került be a három méter magas kerítéssel és rácsokkal körülvett medveházba. Szemtanúk elmondása szerint a férfi ittas volt, és a medvékkel akarta lefényképeztetni magát, de beesett a kerítésen. Még nem sikerült megállapítani, hogy egyedül vagy - mint egyes szemtanúk állították - társasággal érkezett-e az állatkertbe.