Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Meggyilkoltak egy nyugdíjast Boldogkőváralján

2008.04.30. 23:12
Egy lakatlan házban találtak rá egy hatvanhárom éves helyi férfi holttestére, a férfit meggyilkolták, a rendőrség már el is fogta a bűncselekmény gyanúsítottját.

Egy 63 éves helyi férfi holttestére találtak rá a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Boldogkőváralján, egy lakatlan házban; a rendőrség ismeretlen tettes ellen, halált okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást; a gyanúsítottat elfogták - köztölte szerdán a rendőrség.

Az elsődleges információk szerint április 27. és 29. között, eddig ismeretlen helyen bántalmazták a boldogkőváraljai férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy meghalt - közölte Egyedné Novodonszki Éva, a megyei főkapitányság szóvivője. A férfit április 29-én, kedden, a késő esti órákban találták meg a település egyik, lakatlan házában, ahová az elsődleges vizsgálatok alapján még saját lábán, de sérülten ment be, sérüléseibe ott halt bele - tette hozzá a szóvivő.

A főkapitányság és az encsi rendőrkapitányság nyomozói nagy erőkkel kezdték meg az ügy felderítését. Egyedné Novodonszki Éva szerdán este közölte a távirati irodával, hogy a rendőrség elfogta azt a 30 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncseklemény elkövetésével. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!