Mátyás
-6 °C
1 °C

Bonckésével szúrt a boncmester

2005.05.22. 17:56
Egy soproni boncmester bonckésével szúrta hasba élettársát, majd összevarrta a sebet. Az asszony azonban nem élte túl. Az élettársak azon vesztek össze, ki szeletelje fel a szalontüdőhöz szükséges belsőségeket.
Halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek vasárnap egy 59 éves boncmestert Sopronban, aki bonckésével, állítása szerint véletlenül, hasba szúrta élettársát - közölte a rendőrség.

Összevarrta

Konyakozás közben az élettársak szombaton azon vesztek össze, ki szeletelje fel a szalontüdőhöz szükséges belsőséget - mondta el a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Kocsis Tünde alezredes.

Végül a férfi kezdte el a munkát 19 centiméter pengehosszúságú bonckésével, és vallomása szerint szóváltásuk közben véletlenül ejtett mintegy hat centiméteres sebet a nő hasán - mondta az alezredes.

A férfi állította, hogy élettársát orvoshoz akarta küldeni, de a nő nem állt kötélnek. Ekkor tűvel és házicérnával összevarrta a nő sebét, majd megfőzte az ételt, evett belőle és eltávozott otthonról. Este hazatérvén lefeküdt, és éjjel, amikor felébredt, észlelte, hogy élettársa meghalt. A rendőrséget ezek után maga hívta fel telefonon és bejelentette a történteket.