Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Nem gyilkosság áldozata a lekötözött férfi

2005.06.14. 08:24
Bár elsőre nyilvánvalónak tűnt, a rendőrségi vizsgálat szerint mégsem gyilkosság áldozata az Akácfa utcában talált összekötözött holttest. A rendőrség nem tudta megerősíteni, hogy a lakás, ahol a halottat találták, a Vegyépszerhez köthető.

Mégsem gyilkosság áldozata az a huszonkilencéves fiatalember, akinek a lekötözött holttestét egy rokona találta meg a főváros VII. kerületében, az Akácfa utca egyik bérházának negyedik emeleti lakásában. A rendőrség már a helyszíni szemle során orvosszakértő bevonásával vizsgálódott, megállapításuk szerint, bár a holttest végtagjai le voltak kötözve, a halál nem idegenkezűség miatt következett be, mondta el az Indexnek a BRFK sajtóügyeletese.

A rendőrség a továbbiakban államigazgatási eljárásban folytatja vizsgálatát. A halál pontos okát kórboncnoki vizsgálat állapítja majd meg, mondta el az ügyeletes.

A sajtószóvivő nem tudta megerősíteni a Magyar Televízió Híradójának értesüléseit, miszerint a lakásba négy cég is be volt jegyezve. A Híradó értesülései szerint az egyik cég a Vegyépszer volt. A sajtószóvivő nem rendelkezett információkkal a kérdésről.