Koronavírus adatok

2022. jan. 18.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Sára, Márió
-7 °C
5 °C

Whitney Houston lesz az új Bond-girl?

2001.03.21. 19:51
A jelek szerint az amerikai popdíva lesz Pierce Brosnan partnere a legújabb Bond-filmben. Persze még semmi sem végleges, minthogy az utolsó szót Dana Broccoli, a filmjogok tulajdonosa mondja ki.
Pierce Brosnan
Valószínűleg Whitney Houston lesz Pierce Brosnan hölgypartnere az angol titkosügynök, James Bond legújabb kalandjában. Az amerikai popdíva elviekben elvállalta a felkérést, és már csak a filmsorozat készítőinek kell kimondani a végső igent - írta szerdán a The Sun bulvárlap. Az énekesnő, aki annak idején nagy sikert aratott Kevin Costner oldalán a Több mint testőr című filmben, olyan hírességek nyomdokába lépne a OO7-es ügynök oldalán, mint Ursula Andress, Sophie Marceau vagy Denise Richard. "A film készítői szerint Whitneyből fantasztikus Bond-girl lenne, és keresik a mindenki számára elfogadható megállapodás lehetőségét" - idézte a brit bulvárlap a sorozathoz közelálló forrásokat.

Broccoli kezében a végső döntés

Whitney Houston
A végső döntés Dana Broccoli, a Bond-filmek néhai híres producere, Albert Broccoli özvegyének a kezében van, mindig ő mondja ki az utolsó szót mindenről, ami a filmjogokkal kapcsolatos. Whitney még a héten találkozik az özveggyel - írta a The Sun. A forgatókönyv már elkészült és a film forgatását még az idén elkezdenék, bár címet még nem találtak a legújabb történetnek.

Mégtöbb mint testőr

A brit lap azt is tudni véli, hogy készülődik a Több mint testőr folytatása is. Erről egyébként Kevin Costner beszélt a BBC egy minapi műsorában. Costner elmondta, hogy a folytatást eredetileg Diana hercegnő történetének szánta, még amikor a walesi hercegnő életben volt. A forgatókönyvíró épp aznap juttatta el hozzá a kész változatot, amikor 1997. augusztus 31-én Diana meghalt. Costner arról nem szólt, hogy megmarad-e a hercegnőről szóló történetnél, ha belevág a "Bodyguard" folytatásába.

  • Eladnék
  • Hírek