Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Magyar bordélyra csaptak le Rijekában

2006.08.16. 10:51
Rijeka központjában működtetett luxusbordélyt egy magyar származású férfi. A 24 Sata horvát bulvárlap értesülései szerint a rijekai Csáki István kétgyermekes családapa.

Luxusbordélyt leplezett le a horvát rendőrség Rijekában. Az egykor Magyarországhoz tartozó kikötőváros (az 1868-as horvát-magyar kiegyezés alapján a város közvetlen magyar fennhatóság alá tartozott) fő piacterén működő kuplerájt egy rijekai magyar, Csáki István üzemeltette, jelentette a 24 Sata című horvát bulvárlap.

A lap beszámolója szerint a luxuskupleráj masszázsszalonként hirdette magát, ahol a kuncsaftokat "attraktív szőkék" részesítették "újfajta, relaxáló, érzéki masszázsban". A bordély öt lány mellett egy 42 éves családanyát is foglalkoztatott.

A 24 Sata beszámolója szerint a "masszázs" ára 250-700 kuna (10-28 000 forint) volt, a prostituáltak heti 700-1300 kunát (28-52 000 forintot) kerestek.

A bordályház Rijeka központjában, a Zagrebacka 3. szám alatt üzemelt. A horvát bulvárlap értesülései szerint a rendőrséget a sok látogatóra felfigyelő szomszédok értesítették. "Valóban nagy volt a mozgás a lépcsőházban az elmúlt hetekben. Mindenféle emberek jöttek, de azt nem gondoltam vona, hogy kupleráj működik a házban" - nyilatkozta a lapnak egy, a házban lakó asszony.

A 24 Sata kiemelte, hogy a futtató Csáki amúgy kétgyermekes családapa.