Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

180-nal menekült a 11 éves sofőr

2007.10.07. 10:08

Hosszú üldözés után tudtak csak elfogni a louisianai közlekedési rendőrök egy 11 éves sofőrt. A fiú 180 kilométeres sebességgel menekült a rendőrök elől, írja a BBC.

A rendőrök a fiú anyját és apját is őrizetbe vették, amiért már egy fél éve hagyják, hogy ő vezessen. A fiút akkor vették üldözőbe a rendőrök, amikor a New Orleans-i kórházból hazafele tartva gyorshajtáson kapták. A fiú mozgáskorlátozott apját vitte orvoshoz.

A kisfiú nem állt meg a rendőröknek, akik ezután hosszasan üldözték. A kissrác végül édesanyja munkahelyénél, egy Burger King mellett állt meg.

A fiút az AP jelentése szerint kiengedték az őrizetből, nagynénje vigyázhat rá. A tizenegyévest rendőröktől való meneküléssel, gondatlan vezetéssel, gyorshajtással, tiltott sávváltásokkal és padkán való előzéssel vádolják, illetve jogosítvány nélküli vezetéssel is.