Auguszta
-3 °C
2 °C

Budapest Parádé 2003

2003.08.20. 08:51
Az idei parádét augusztus 23-án rendezik meg. A műsor 14 órakor indul az Erzsébet térről, a központi ünnepség pedig a Hősök tere, a Felvonulási tér illetve az Andrássy út egy részének 44 pontján zajlik. A parádé csaknem félszáz mozgó színpadán több száz lemezlovas és zenekar mutatkozik be.
Immár negyedik alkalommal indul útjára a Budapest Parádé. A tavaly több mint félmillió látogatót számláló rendezvény "a sajátosan hazai karnevál a zenei stílusok széles tárházát mutatja be műfaji kötöttség nélkül, így az idén többek között az egyes kamionok mellett a reggae, a hip-hop, a nu-metal, a funky és a latin zene szerelmesei ünnepelhetnek kedvenc zenéiket hallgatva" - olvasható a szervezők közleményében.

A Budapest Parádét 22 órakor tűzijáték zárja, s a zárórát követően a város szinte valamennyi nagyobb klubjában úgynevezett afterparty-val várják az érdeklődőket. A legnagyobb, hivatalos utóbuli, a tavaly 20 ezer személyt megmozgató Budapest Parádé Bónusz lesz, amelynek a Népstadion kertben lévő három csarnok ad otthont.

A szervezők tájékoztatása szerint a Parádé Bónuszon, a hazai sztárok mellett tíz nemzetközi híresség is fellép, többek között Speedy J Hollandiából, Luke Slater Londonból és Eddie Amador az Egyesült Államokból, valamint a berlini Loveparade szülőatyja, Dr. Motte.