Emőke
-4 °C
9 °C

Brutálisan megvertek egy 17 éves lányt

2004.10.16. 17:55
Életveszélyes állapotban kórházba szállítottak egy fiatal budapesti lányt szombaton hajnalban, akit a rendőrség és a mentőszolgálat munkatársai szerint brutálisan bántalmaztak, tették közzé szombaton a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hivatalos honlapján.
Életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a lányt, akit szombaton, fél három előtt találtak meg a XII. kerületben. A Szilágyi Erzsébet fasor és a Városmajor utca kereszteződésénél, a fogaskerekű vasút töltésénél lévő bokros területen eszméletlen állapotban feküdt a fiatal lány, amikor rábukkantak.

A helyszínre érkező rendőr járőr és a mentőszolgálat munkatársai megállapították hogy a fiatalt olyan brutálisan bántalmazták, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett, azonnali kórházi ellátásra szorul. A helyszíni szemle során megállapítást nyert hogy a sértett egy 17 éves budapesti lány, írta az MTI.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen, és egymillió forintos jutalmat ajánlottak fel annak, aki használható információval tud szolgálni az elkövetővel kapcsolatban.