Vince, Artúr
-5 °C
0 °C

Férje nemzeti ételei végeztek a brit nővel

2008.09.14. 10:22
Egyedül maradtunk a gyerekekkel, és a feleségem temetésén sem lehetünk ott, panaszkodott a Times of India című lapnak egy indiai férfi, miután tíz nappal az esküvő után elvesztette ifjú, brit hitvesét. Az asszonnyal, annak orvosa szerint, a férj túl fűszeres nemzeti eledelei végeztek, amik asztmatikus rohamot váltottak ki.

Tíz nappal az indiai esküvője után meghalt egy 24 éves brit nő, miután a túl fűszeres ételektől asztmatikus rohamot kapott, írja a Times of India. A lap szerint a kétgyermekes Charlotte Bending az észak-indiai Haryana államban házasodott össze a múlt hónap végén az indiai Jitender Singh-gel, akivel korábban egy angliai munka során ismerkedett meg.

"Tele volt élettel, és mint bármelyik másik indiai menyasszony, szeretett volna az esküvője után egy kis ideig otthon maradni. De most egyedül maradtunk a gyerekekkel, és még a temetésén sem lehetünk ott ", mondta a férj, aki úgy döntött, hazaszállíttatja szülőföldjére Charlotte holttestét.

Bharat Bhusahan, az asszony kezelőorvosa szerint az asszony szeptember 8-án vesztette életét, miután torokfájdalmakra panaszkodott, majd összeesett. "Charlotte asztmás volt, és az eset előtt már háromszor is felkeresett a rendelőmben. Három nappal azelőtt, hogy megbetegedett, sok fűszeres ételt fogyasztott, amiket nem tudott megemészteni", mondta a doktor az újságnak.

A rendőrség vizsgálata szerint az asszony holttestén nem találtak sérüléseket, vagy bármilyen erőszakosságra utaló nyomot, a halál pontos okát azonban csak a boncolást követően tudják csak megállapítani.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!