Valér
2 °C
8 °C

Pierce Brosnan a legszexisebb férfi?

2001.11.16. 15:06
Az elsősorban James Bond szerepei révén ismertté vált Pierce Brosnant választotta a legszexisebb férfinak a People magazin csütörtökön.
A negyvennyolc esztendős, ír származású Brosnan olyan 'férfiszépségeket' utasított maga mögé, mint Brad Pitt, Richard Gere, Harrison Ford vagy George Clooney.

Karizmatikus lényével hódít

Brosnan a Reuters beszámolója szerint karizmatikus lényével nyerte meg a magazin olvasóinak szívét. "Nem volt semmilyen plasztikai műtétem, és a hajamat sem festem" - mondja Brosnan, aki azonban elismeri, hogy fogait nem ártana megcsináltatnia.

"Nagyon vad dolog Bondot alakítani. Csók- és ágyjelenetek gyönyörű nőkkel a vásznon. Itt kijátszhatom magam, így nincs ilyesmire szükségem a vásznon kívül"- mondja a kék szemű Brosnan, aki nemrégiben házasodott össze Keely Shaye Smith-szel, akivel már évek óta együtt él. A párnak két gyermeke is van.

Egyébként Benjamin Bratt színész - aki júniusban szakított Julia Robertsszel - a magazin szerint a legszexisebb facér férfi. A legvonzóbb politikai vezető kategóriájában pedig a mexikói elnök, az ötvenkilenc esztendős Vicente Fox vitte el a pálmát.