Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Ingyenszex az iraki háború veteránjainak

2003.06.04. 11:38
Síkosítóra, óvszerre és ingyen szexre cserélte az amerikai hadsereg alap-túlélőkészletének összetevőit egy nevadai bordély. A limitált ajánlatról lemaradó veteránok féláron vehetik igénybe a Holdfény Nyuszifarm szolgáltatásait. A tulaj a brit katonákat is meglepné.
Ingyen szexet ajánl az iraki háború veteránjainak egy nevadai bordély. A renói Holdfény Nyuszifarm sajátos "túlélőkészletet" állított össze a harcból hazatérőknek. A hadseregben renszeresített TA-50 iránytű-szappan-fogkefe alapkészletet óvszer-síkosító-ingyenszex csomagra cserélte, írja a BBC.

A legálisan működő kupleráj ezer dollár értékű szolgáltatást ajándékoz a katonáknak.

"Csak a nagyrabecsülésünket akartuk kifejezni a fiúknak azért, amit tettek" - nyilatkozta a BBC Online-nak Dennis Hof, a bordély tulajdonosa. Az ötletet a Nyuszifarm egyik a háborút megjárt hölgyalkalmazottja vetette fel.

A különleges TA-50 ajánlat az első ötven jelentkezőnek jár. A későn jövőknek 50 százalékos kedvezményt biztosít a Holdfény Nyuszifarm.

Hof hasonló ajánlatot fontolgat a brit veteránoknak is. "Igazán remek lenne, ha azok a srácok is beugranának hozzánk, a Nyuszifarmra" - nyilatkozta Hof a BBC-nek.