Jolán
2 °C
4 °C

Céltábla helyett lakásba csapódott a lövedék

2007.10.05. 10:59
Nem először csapódott a dunaújvárosi lőtér melletti emeletes házba eltévedt lövedék, amely a közeli lőtér céltáblája helyett egy ablakot tört ki. A lőteret ideiglenesen bezárták.

Bezárták ideiglenesen a dunaújvárosi lőteret, mert egy eltévedt golyó a szomszédban lévő lakást találta el. Éppen akkor rendőrök is gyakorlatoztak, a golyó az általuk is használt kilenc milliméteres lövedék volt. Személyi sérülés nem történt.

A lakók elmondása szerint a szerdai golyótámadás már a sokadik eset volt a lőtér szomszédságában lévő emeletes házban. Ezúttal egy kilenc milliméteres lövedék az ablakot kitörve repült be a lakásba. A tulajdonos otthon volt, de nem sérült meg.

Szabó Katalin, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, most a dunaújvárosi kapitányság vizsgálja az ügyet. Amíg nem készül el a szakértői vélemény felfüggesztették a lőtér működését.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?