Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vemhesen tűnt el Monique Couvet macskája

2002.06.25. 17:52
Nyoma veszett péntek reggel Budán a Margit körút környékén Monique Couvet macskájának. A pornósztár kiborult, nyugtatókon él. A tigriscsíkos házimacska ráadásul vemhes.
A művésznő cicus nélkül
Zokogva hívta szerkesztőségünket Monique Couvet, az ismert pornósztár, miután nyoma veszett macskájának. A piros bőrnyakörvet csengővet viselő tigriscsíkos jószág Budán tűnt el.

A Messalináról - Claudius császár bővérű feleségéről - elnevezett állat péntek reggel lépett le a művésznő otthonából, a Margit-híd budai hídfője közelében. Monique Couvet az Indexnek elmondta: macskája nélkül félembernek érzi magát, ő volt az egyetlen, akire mindig számíthatott. Eltűnése óta kénytelen nyugtatókat szedni.

A pornósztár, mint mondta, bármire képes cicája visszaszerzése érdekében, de mobilszámát azért nem teszi közzé. Ezért a Rex Alapítvány 435-0533-as telefonszámán várják a bejelentéseket.