Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Zelma, Rajmund
-7 °C
1 °C

Öltözz, Britney!

2001.01.11. 10:41
Amit eddig csak a rosszmájú antibritneysták hangoztattak, most kimondta egy hollywoodi divatdiktátor is: az elkényeztetett poptini botrányosan öltözködik. Mr. Blackwell szokásos citromdíját érdemelte ki Britney, de több sztár is kapott hideget-meleget ruházkodása miatt.
Britney Spears olyan ruhákat hord, amiket Madonna már rég levetett - sommázta az általa a legrosszabbul öltözködő sztárnak titulált énekessel kapcsolatos kifogásait a divatkritikus. Mr. Blackwell 41. alkalommal tette közzé rettegett listáját és a hozzá fűzött csípős megjegyzéseket - tudósított a brit bulvárlap, a The Sun.

Britney Spears
Ezt a bőrt Madonna tényleg rég levedlette
A tizenkilenc éves popsztárt közvetlenül Angelie Jolie követi, míg a dobogó harmadik fokára az izlandi madárijesztő, Björk ért oda. Az énekesnő fekete ruháiért érdemelte ki a "megtiszteltetést", és Balckwell szerint Björk olyan, mint egy divattündérről szóló rémtörténet.

Bár, mint megtudhattuk, Britney Madonna levetett gönceiben jár, az örökké átváltozó veterán popdíva is megkapta, ami kijár: ,,hívják bárhogyan, nézzen ki akárhogyan, akkor is giccses, giccses, giccses".

A testét csak szűkösen takaró ruhái miatt a modell, Liz Hurley is kap egy jó tanácsot - vennie kellene egy kabátot. Az énekesek, színésznők közé odaért a citromdíjért folytatott versenyben egy politikusnő is: a floridai szavazatszámlálási hercehurca vitatott alakja, Katherine Harris a sminkjén foghatna vissza, véli a divatdiktátor.

  • Vennék
  • Hírek