Rafael
18 °C
32 °C

Díjkiosztó rózsaszínben

2000.11.20. 21:48
Cseh Annamária szupermodell, Egerszegi Krisztina úszó, Bozsik Yvette táncművész, Ónodi Eszter színésznő, Albert Györgyi újságíró kapta meg többek között a magyarországi Cosmopolitan ,,Te vagy a legjobb" díját hétfőn, az Intercontinental szállóban. A női lap szerkesztősége a nyolcvankilencszeres orgazmus titkát ismerő, vagány, karrierista, minden körülmények között szexi ,,cosmo-nemzedék" tagjainak potenciális példaképeit díjazta a teljes egészében rózsaszín, kissé alulszervezett rendezvényen.
Egy-egy nagyszerű teljesítmény, különleges életút vagy látványos siker alapján szavazta meg a Cosmo Nagydíj 2000 tíz kategóriájának győztesét a női havilap magyarországi szerkesztősége. A ,,Te vagy a legjobb" díj nyertesei Pócsik Anita főszerkesztő köszöntő beszéde szerint olyanok, akiket a lapot olvasó és annak filozófiáját magáénak valló ,,cosmo-nemzedék" példaképének tekinthet.

Ti vagytok a legjobbak!
felső sor balról jobbra: Hafner Mónika, Ónodi Eszter, Sándor Éva, Cseh Annamária, Nagy Tímea
alsó sor balról jobbra: Egerszegi Krisztina, Cserháti Zsuzsa, Albert Györgyi, Erdős Virág, Bozsik Yvette

A díjkiosztó gálát hétfőn, mérsékelt érdeklődés mellett és teljes egészében rózsaszín díszletek között tartották a Hotel Intercontinentalban, ahol a felszolgált ebéd a napközit megjárt vendégek számára garantáltan a Gyermekélelmezési Vállalat legrosszabb pillanatait idézte fel.

A délre meghirdetett kezdéshez képest fél egykor még csupán az Egyesült Államokból kis időre hazalátogató Dobó Kata szopogatta koktélját Andrew Vajna producer és Kamarás Iván színész társaságában a bálterem előterében, illetve nemzeti büszkeségünk, az egyetlen magyar szupermodell, Cseh Annamária állta, karján két ölebbel a fotósok rohamát.

Egy óra körül azután a díjazottak lementek a lépcsőn, csupán azért, hogy azután egy közös fotózás kedvéért újra visszajöhessenek. Ezt követően a bálterembe vonultak be egyenként - ám úgy tűnik, előre nem tisztázott útvonalon, Ónodi Eszter például a székek között, az elsötétített terem szélén bukdácsolva - hogy elfoglalhassák helyüket a rózsaszín színpadon.

Nem minden cosmo-girl rózsaszín

A díjazottakról szóló egyperces filmetűdök megtekintése után következett a szobrocska átadása, amelyet ki-ki a maga stílusában próbált megköszönni. A díjátadást követően a meghívottak, az Escape együttes előadásában élvezhették végig a ,,Te vagy a legjobb" című számot, de mire a villanyokat újra felkapcsolták, a vendégek fele már csendben kisurrant a teremből.

A Te vagy a legjobb díj idei nyertesei: Egerszegi Krisztina többszörös olimpiai, világ-, és Európa- bajnok úszó, Albert Györgyi újságíró, Bozsik Yvette táncművész, Cseh Annamária modell, Cserháti Zsuzsa énekesnő, Erdős Virág író, Hafner Mónika szobrász, Nagy Tímea vívónő, Ónodi Eszter színésznő és Sándor Éva lakberendező.