Judit
2 °C
7 °C

Jelentkezett a kanadai pedofil férfi egyik áldozata

2007.10.18. 08:42
Thaiföldön jelentkezett egyik állítólagos áldozata annak a kanadai férfinak, aki ellen az Interpol világméretű hajszát indított, pedofilia miatt. A thai rendőrség csütörtöki bejelentése szerint egy 18 éves fiú azt mondja, hogy a kanadai tanár két évvel ezelőtt megerőszakolta őt.

A 32 éves kanadai Christopher Paul Neil a nemzetközi rendőri együttműködési szervezet szerint ázsiai fiúk megerőszakolásáról tett közzé képeket a világhálón.

A kanadai néhány hete olyan képeket töltött fel az internetre, melyeken kambodzsai és vietnami kisfiúkat erőszakol meg. A fotókon saját arcát számítógépes eljárással felismerhetetlenné tette, de az Interpol rekonstruálta a képeket, és nemzetközi akciót indított a férfi azonosítására.

A kanadai eddig Dél-Koreában dolgozott angoltanárként, de egy hete megint Thaiföldön tartózkodik. 2000 óta hatszor járt ebben az indokínai országban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?