Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Életveszélyesen megfenyegették az ügyeletes orvost

2008.03.06. 09:14
Életveszélyes fenyegetés miatt a munkáját végző ügyeletes orvos feljelentett egy zalakomári családot - írta a Zalai Hírlap. Az orvos rendőri kísérettel ment ki a családhoz, de a a családtagok nem mondták el, hogy melyik gyermek beteg, így az orvos a vizsgálatot nem tudta elvégezni.

A közelmúltban egy Zalakomárban élő lázas, beteg gyermekhez hívták ki a zalakarosi központi ügyelet orvosát. A korábban a családnál őt ért atrocitások miatt viszont a doktor rendőri segítséget kért, mielőtt a helyszínre indult volna.

A rendőri kísérettel érkező orvosnak a családtagok nem mondták el, hogy melyik gyermek beteg, így az orvos a vizsgálatot nem tudta elvégezni. A családtagok pedig a rendőrök jelenlétében életveszélyesen megfenyegették az ügyeletest - olvasható a lapban.

A lapnak nyilatkozó család állítása szerint azonban a rendőrökkel érkező ügyeletes orvos támadt a családfőre, s így a két férfi közt dulakodás tört ki. Az orvos végül megtagadta a beteg gyermek vizsgálatát, akit a kanizsai kórházba vittek.

A rendőrség a feljelentés után veszélyes fenyegetés miatt indított eljárást, az ügy a nagykanizsai városi bíróságon folytatódik