Ágnes
-5 °C
2 °C

Életveszélyesen megfenyegették az ügyeletes orvost

2008.03.06. 09:14
Életveszélyes fenyegetés miatt a munkáját végző ügyeletes orvos feljelentett egy zalakomári családot - írta a Zalai Hírlap. Az orvos rendőri kísérettel ment ki a családhoz, de a a családtagok nem mondták el, hogy melyik gyermek beteg, így az orvos a vizsgálatot nem tudta elvégezni.

A közelmúltban egy Zalakomárban élő lázas, beteg gyermekhez hívták ki a zalakarosi központi ügyelet orvosát. A korábban a családnál őt ért atrocitások miatt viszont a doktor rendőri segítséget kért, mielőtt a helyszínre indult volna.

A rendőri kísérettel érkező orvosnak a családtagok nem mondták el, hogy melyik gyermek beteg, így az orvos a vizsgálatot nem tudta elvégezni. A családtagok pedig a rendőrök jelenlétében életveszélyesen megfenyegették az ügyeletest - olvasható a lapban.

A lapnak nyilatkozó család állítása szerint azonban a rendőrökkel érkező ügyeletes orvos támadt a családfőre, s így a két férfi közt dulakodás tört ki. Az orvos végül megtagadta a beteg gyermek vizsgálatát, akit a kanizsai kórházba vittek.

A rendőrség a feljelentés után veszélyes fenyegetés miatt indított eljárást, az ügy a nagykanizsai városi bíróságon folytatódik

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!