Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-6 °C
2 °C

Robbie Williams énekelt Csányi fiának lagziján?

2006.06.29. 08:12
Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató fiának lakodalmán két héttel ezelőtt Robbie Williams is fellépett a sarlóspusztai Lovas Club Hotelben – állítja a Blikk. Csányi cáfol.
Csányi Sándor közleménye
Valótlan állítások sokaságát tartalmazza a Blikk 2006. június 29-i számának Világsztárt vett a bankár című cikke, amelyeket határozottan visszautasítok. Elvárom a szerkesztőségtől, hogy a lap holnapi számában bocsánatot kérjen, egyben az ügy súlyának megfelelő összeget fizessen - és azt nyilvánosságra is hozza - annak az alapítványnak a számlájára, amelyet azért hoztam létre, hogy segítsem a nehéz sorsú gyerekeket.

Robbie Williamset adta nászajándékba fia lakodalmára Csányi Sándor, az OTP-vezérgiazgatója – olvasható a Blikkben.

A lap szerint június 18-án a sarlóspusztai Lovas Klub Hotelben tartották a nagy eseményt. A kora esti órákban egy lesötétített limuzinban a vendégek legnagyobb meglepetésére Robbie Williams érkezett meg.

A világsztár mintegy fél óráig volt a lakodalmon, elénekelte néhány slágerét az ifjú párnak, köztük az Angelt is, majd titkos útvonalon repülőgépéhez hajtott.

A Blikknek a hotel értékesítési igazgatója azt mondta: nem volt könnyű titokban tartani a világsztár alkalmi fellépését, ezért kerülő utakon érkezett a lagzira.

Csányi Sándor vagyonát 70 milliárd forintra becsülik. Robbie Williams fellépése dollármilliókba kerül, így – ha igaz a Blikk információja – Robbie haknijáért több száz millió forintot fizethetett ki a bankvezér.

Emlékezetes, hogy néhány éve Csányi 50. születesnapján a Boney M. és Zorán lépett fel. Az Index információi szerint a bankvezér a vidéki kúriáján tartott bulin magyar viszonylatban ritka ajándékot is kapott barátaitól. A kerek évforduló alkalmából egy helikoptert adtak át neki, üzemeltető cégestül.

Robbie Williams július 19-én Budapesten lép fel a Puskás Ferenc Stadionban.

  • Vennék
  • Hírek