Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Feldarabolta feleségét a csalódott férj

2002.09.13. 12:45
Akár tizenöt év börtönre is ítélhetik azt a férfit, aki baltával megölte, majd feldarabolta feleségét. Az asszony eltűnését gyermeke jelentette be, a kihallgatott férj pedig nem sokkal később beismerő vallomást tett. A férfi szerint megromlott a kapcsolata az asszonnyal.
Megölte, feldarabolta és az emésztőbe dobta feleségét egy csemői férfi. A rendőrség megállapítása szerint a gyilkosság augusztus 22-én vagy 23-án történt. A gyilkosság indítéka a megromlott élettársi kapcsolat volt - mondta el Balázs Sándor őrnagy, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztályának vezetője az MTI-nek.

Feldarabolta és megpróbálta elégetni

Fotó: rendorseg.hu
Édesanyja eltűnését az áldozat gyermeke jelentette be szeptember elején. Az eltűnt asszony utáni kutatás során kihallgatták a nő élettársát, aki bevallotta, hogy ő követte el a gyilkosságot. Elmondása szerint baltával ütötte agyon az asszonyt, majd a testét feldarabolta és megpróbálta elégetni - írja a Havaria Press.

A férfi második kihallgatásán tette a beismerő vallomást. Az 52 éves csemői lakost a rendőrség emberölés bűntettével gyanúsítja, amiért a bíróság akár 15 év börtönt is kiszabhat rá.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!