Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halála után szurkálták össze a csepeli asszonyt

2006.07.16. 01:51
A boncolás szerint természetes halállal halt meg az a 61 éves nő, akinek a holttestét pénteken találták meg egy csepeli házban, testén a szúrásokat már halála után kapta. Azt a rendőrség még nem tudja, hogy szintén holtan talált egyik, és súlyos sérülésekkel kórházba szálított másik fiával mi történhetett.

A soron kívüli boncolás megállapította, hogy a pénteken, egy csepeli családi házban holtan talált nő természetes halállal halt meg, szintén élettelenül talált fia esetében viszont nem zárható ki sem az öngyilkosság, sem a gyilkosság, tájékoztatta a BRFK szóvivője az MTI-t.

A boncolás megállapította, hogy a 61 éves nő természetes halállal halt meg, testén a szúrásokat már halála után kapta, mondta Schőn Péter szombaton. A helyszínen a nő egyik, 37 éves fiát szintén holtan találták. Az ő esetében a boncolás nem tudta pontosan megállapítani a halál okát, így további szakértők bevonása szükséges, tette hozzá a szóvivő.

A nő másik, 35 éves fiát súlyos sérülésekkel kórházba szállították, ahol egyelőre altatják. Schőn Péter közölte: várhatóan jövő héten kerülhet sor a sérült férfi kihallgatására, így további információk segíthetik a nyomozást, a még tisztázásra váró kérdések eldöntését.