Vince, Artúr
-3 °C
1 °C

Halála után szurkálták össze a csepeli asszonyt

2006.07.16. 01:51
A boncolás szerint természetes halállal halt meg az a 61 éves nő, akinek a holttestét pénteken találták meg egy csepeli házban, testén a szúrásokat már halála után kapta. Azt a rendőrség még nem tudja, hogy szintén holtan talált egyik, és súlyos sérülésekkel kórházba szálított másik fiával mi történhetett.

A soron kívüli boncolás megállapította, hogy a pénteken, egy csepeli családi házban holtan talált nő természetes halállal halt meg, szintén élettelenül talált fia esetében viszont nem zárható ki sem az öngyilkosság, sem a gyilkosság, tájékoztatta a BRFK szóvivője az MTI-t.

A boncolás megállapította, hogy a 61 éves nő természetes halállal halt meg, testén a szúrásokat már halála után kapta, mondta Schőn Péter szombaton. A helyszínen a nő egyik, 37 éves fiát szintén holtan találták. Az ő esetében a boncolás nem tudta pontosan megállapítani a halál okát, így további szakértők bevonása szükséges, tette hozzá a szóvivő.

A nő másik, 35 éves fiát súlyos sérülésekkel kórházba szállították, ahol egyelőre altatják. Schőn Péter közölte: várhatóan jövő héten kerülhet sor a sérült férfi kihallgatására, így további információk segíthetik a nyomozást, a még tisztázásra váró kérdések eldöntését.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!