Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Több tucat gyereket késelt meg egy kínai férfi

2004.09.20. 19:47
Egy kínai férfi miután iskolába vitte kislányát, bevárta haragosát. Hiába várt viszont Csia Csing-jou, ezért egy idő után annyira feldühögött, hogy huszonöt gyereket megsebzett késével, majd egy kilencéves túszt ejtett.
Egy dühöngő férfi konyhakéssel 25 gyereket késelt meg egy kínai általános iskolában, majd egy órán át túszként fogva tartott egy kilencéves kislányt.

Haragosára várt

A 37 éves elkövető, Csia Csing-jou a Kína keleti részén elterülő Santung tartomány Jing megyéjének egyik iskolájában követte el a súlyos bűncselekményt. Csiának vitája volt egy helybeli lakossal, akinek gyermeke - csakúgy, mint Csia leánya - a szóban forgó iskolába jár. A 37 éves tettes elkísérte reggel az iskolába gyermekét, majd az oktatási intézményben be akarta várni haragosát. A férfi mindhiába várta ellenfelét, nem sikerült szembekerülnie, ezért a gyerekekre támadt.

A szurkálás után Csia túszul ejtett egy kislányt, hogy egérutat nyerjen az elfogására érkező rendőrök elől, de "a rendőrség eredményes beavatkozásával" sikerült épségben kiszabadítani a gyereket - írta a hivatalos Új Kína hírügynökség.