Valér
-1 °C
0 °C

Láthatatlannak hitte magát: bankot rabolt

2002.11.08. 16:26
Egy iráni férfi azt hitte, hogy a varázsló láthatatlanná tette őt, és elindult bankot rabolni. A mágus átverte, így a férfit rajtakapták a pénzintézetben.
Egy iráni férfi abban a biztos tudatban indult egy teheráni bank kifosztására, hogy ő láthatatlan, így biztosan nem kapják el. Az ügyfélváróban lábujjhegyen odament az emberekhez, majd rezzenéstelen arccal kivette a pénzt a kezükből. A férfi legnagyobb meglepetésére az emberek nem hagyták magukat, és hamar a földre teperték a "láthatatlan embert".

Gagyi mágus

Az elfogott férfi bevallotta a rendőröknek, hogy jelentős mennyiségű pénzt, 5 millió rijált (mintegy 160 ezer forintnak megfelelő összeget) fizetett egy embernek, aki varázslónak adta ki magát.

A mágus néhány varázsigét adott neki, ám nem csupán szóban, hanem írásban is, hogy jobban hassanak. A varázsló használati utasítása szerint az láthatatlanító erejű cetliket a férfinak a karjára kellett kötöznie. A férfi azt is elmondta, hogy nagyon sajnálja, hogy egy gonosz ember ennyire csúnyán becsapta. A teheráni rendőrség hajtóvadászatot indított a kókler után - jelentette a Reuters.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!