Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Belgium: holttesttel a csomagtartóban

2002.05.22. 12:42
Egy fiatal belga férfi még tavaly decemberben megölte szeretőjét, s azóta a kocsija csomagtartójában közlekedett vele, míg végül apja bekísérte a rendőrségre.
Még tavaly decemberben ölte meg barátnőjét egy belga férfi. A bizarr esetre Belgium "bűnözési fővárosában", Charleroiban derült fény. A fiatalember megölte a szeretőjét, de utána nem volt lelkiereje sem feladni magát, sem a holttestet eltüntetni. Az eltűnt nőt a jelek szerint eddig nem kereste senki.

A gyilkos három hónapig egy garázsban rejtegette áldozatát, majd amikor már oszlásnak indult a holttest, a kocsija csomagtartójába tette át, és így közlekedett vele. A szülői házban lakó fiatalember a szüleinek sem vallotta be a gyilkosságot, de apjának végül feltűnt a kocsiból áradó erős szag, és amikor felnyitotta a csomagtartót, akkor fedezte fel a szörnyű valóságot. Kedden éjfél felé be is kísérte fiát a rendőrségre, ahol őrizetbe vették a gyilkost.