Eleonóra
-1 °C
2 °C

Holtan találták a Csaba Tévé főszerkesztőjét

2004.12.28. 17:13
Holtan találtak rá kedden reggel a Csaba Tévé főszerkesztőjére egy városszéli árokban. A rendőrség egyelőre vizsgálja, mi okozhatta a tévés halálát.

Holtan találták meg a békéscsabai televíziós társaság, a Csaba Tévé főszerkesztőjét Békéscsaba határában, egy árokban, tájékoztatta kedden az MTI-t a televíziós társaság egyik tulajdonosa. "A halál körülményeiről egyelőre nem tudunk részleteket, így a továbbiakról csak a családdal folytatott konzultáció után tudok bővebben nyilatkozni" - mondta Szudár László.

Vizsgálják a körülményeket

Kedden délelőtt érkezett a bejelentés, hogy egy holttest fekszik a Gyulai út és a Lencsési lakótelep közötti összekötő út melletti árokban, tájékoztatott a rendőrség. Az eddigi vizsgálatok azt állapították meg, hogy az áldozat B. L. békéscsabai lakos - mondta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A megyei főkapitányság munkatársai egyelőre vizsgálják, hogy a halálestet közlekedési baleset, vagy valami más okozhatta" - hangsúlyozta Szombati Andrea. A főszerkesztő a Csaba Televízió alapítása óta vett részt vett a tévé munkáiban.

Szudár László elmondta, hogy a Csaba Televízió 1991-óta sugározza Békéscsaba és vonzáskörzetében az adását, naponta átlag hat órában. Jelenleg - a kábeltársaságoknak köszönhetően - mintegy 70-75 ezer háztartásba jut el műsoruk.

A Csaba Tévé a közelmúltban ismételten pályázott, s mint az ügyvezető igazgató elmondta, tíz plusz öt évre elnyerték a kereskedelemi sugárzás lehetőségét Békéscsaba térségében.