Erzsébet
1 °C
4 °C

Sok a baleset Budapesten

2008.09.15. 11:46
A hirtelen jött őszben egymás után csúsznak meg a járművek.

Szinte egy időben kellett több balesethez is kivonulniuk a tűzoltóknak, hogy kiszabadítsák a sérülteket és elvégezzék a műszaki mentést. A folyamatos esőzés miatt csúszóssá váltak a főváros útjai - mondta a katasztrófavédelem sajtóügyeletese hétfő délelőtt.

A zuglói Ajtósi Dürer soron négy személygépkocsi ütközött össze. Az egyik járműből egy súlyos sérültet a tűzoltók szabadítottak ki. Az Ajtósi Dürer sor Dózsa György út és Stefánia út közötti szakaszán mindkét irányban csak egy-egy sávban haladhat a forgalom, a másik két sávot a műszaki mentés és a helyszínelés miatt lezárták. Így nagy torlódás alakult ki a környéken - mondta Kis-Guczi Péter.

A Rákóczi úton, az Uránia mozi előtti buszmegállóban egy nagy motor hátulról beleszaladt egy buszba és beszorult alá; a tűzoltóknak kellett kiszabadítani. Egy másik motoros a Gellért téren csúszott meg, majd villamosnak rohant. Őt is a tűzoltók mentették ki, és már kórházba szállították. A baleset miatt szünetel a villamosközlekedés a Gellért tér és a Döbrentei tér között.

A Városmajor utcai érsebészeti kórház előtt egy betegszállító autó alatt beszakadt a járda aszfaltja - jelentette a HavariaPress. A jármű egyik kereke az alatta keletkezett lyukba süllyedt. A megdőlt járművet a tűzoltók emelték ki a gödörből; személyi sérülés az elsődleges információk szerint nem történt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?