Sámuel, Hajna
18 °C
32 °C

Sok a baleset Budapesten

2008.09.15. 11:46
A hirtelen jött őszben egymás után csúsznak meg a járművek.

Szinte egy időben kellett több balesethez is kivonulniuk a tűzoltóknak, hogy kiszabadítsák a sérülteket és elvégezzék a műszaki mentést. A folyamatos esőzés miatt csúszóssá váltak a főváros útjai - mondta a katasztrófavédelem sajtóügyeletese hétfő délelőtt.

A zuglói Ajtósi Dürer soron négy személygépkocsi ütközött össze. Az egyik járműből egy súlyos sérültet a tűzoltók szabadítottak ki. Az Ajtósi Dürer sor Dózsa György út és Stefánia út közötti szakaszán mindkét irányban csak egy-egy sávban haladhat a forgalom, a másik két sávot a műszaki mentés és a helyszínelés miatt lezárták. Így nagy torlódás alakult ki a környéken - mondta Kis-Guczi Péter.

A Rákóczi úton, az Uránia mozi előtti buszmegállóban egy nagy motor hátulról beleszaladt egy buszba és beszorult alá; a tűzoltóknak kellett kiszabadítani. Egy másik motoros a Gellért téren csúszott meg, majd villamosnak rohant. Őt is a tűzoltók mentették ki, és már kórházba szállították. A baleset miatt szünetel a villamosközlekedés a Gellért tér és a Döbrentei tér között.

A Városmajor utcai érsebészeti kórház előtt egy betegszállító autó alatt beszakadt a járda aszfaltja - jelentette a HavariaPress. A jármű egyik kereke az alatta keletkezett lyukba süllyedt. A megdőlt járművet a tűzoltók emelték ki a gödörből; személyi sérülés az elsődleges információk szerint nem történt.