Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Buldózerrel hantolták el

2008.03.14. 14:33
Mivel a krematóriumba nem fért be, két hétig temetetlenül feküdt az a több mint három mázsát nyomó férfi, akinek sírját öt nap alatt ásta ki hat sírásó. A holtestet végül egy buldózer emelte végső nyughelyére.

Több mint két héttel halála után végül eltemettek egy több mint három mázsás angol férfit. A 29 éves John Christian Jeffrey még február végén halt meg, de elhantolásához csak mostanra találtak megfelelő eszközt.

A túlsúlyos férfi egy drog, alkohol és mentális problémákkal küzdő emberek számára kialakított szálláson halt meg még február 28-án. 142-szer 234 centiméteres sírját hat sírásó ásta ki öt nap alatt. A 330 kilós Jeffrey-t ugyanis nem lehetett hamvasztani, mert túl nagy teste nem fért be a krematóriumba. A holttestet egy bulldózer eresztette a földbe. A művelet négy órán keresztül tartott.

A londoni származású férfinak egyébként nem voltak rokonai. Temetésén, amelyet egy dél-nyugat angliai település városi tanácsa fizetett, összesen egy ember vett részt.