Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kisbusz ütközött kisteherautóval, egy halott

2008.09.24. 17:46
Egy ember meghalt, hét megsérült, amikor kisteherautóval ütközött egy busz a Tolna megyei Döbrököz közelében szerdán. A rendőrség korábbi információi arról szóltak, hogy a balesetben nyolc ember sérült meg, és egy kisbusz karambolozott.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek elmondta, hogy a Dombovár felé tartó menetrend szerinti busz Döbrököz után egy nagy kanyarban megcsúszott a vizes úton, majd frontálisan ütközött egy szemből érkező kisteherautóval.

Farkas Kinga sajtóreferens közölte: a balesetben a kisteherautó vezetője vesztette életét. Hozzátette, hogy a busz sofőrje fékhibával magyarázta a balesetet. A megyei mentőszolgálat tájékoztatása szerint busz utasai közül egy ember súlyosan, a többiek könnyebben sérültek meg.