Árpád
-2 °C
3 °C

Kutyaviadalokat is szervezett Dominik apja?

2007.10.22. 10:19
Nemcsak tenyésztette a harci kutyákat, hanem tiltott viadalokat is szervezett a kétéves Takács Dominik apja - írja a Blikk

A kisfiú maradványait múlt héten találták meg Monorierdőn, nem messze szülei házától, az eddigi adatok szerint a család egyik kutyája tépte szét a gyermeket. A Blikk a család ismerőseivel beszélt, akik azt mesélték a lapnak, hogy a kisfiú apja brutálisan bánt az ebekkel: 20-30 kilogrammos láncokat akasztott a nyakukba, hogy megerősödjenek az izmaik, és olyan is volt, hogy viperával ütötte az állatokat. Egy másik ismerős a lapnak azt állította, hogy a férfi volt az ország legnagyobb harci kutyása.

Az apa korábban tagadta, hogy részt vett volna viadalokon, állítása szerint csak tenyésztette a kutyákat. A férfi most egyébként börtönbüntetését tölti. A rendőrség vizsgálja, hogy hány kutyát tartott, miért és milyen körülmények között a tragédia előtt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?