Zsuzsanna
-3 °C
3 °C

Előzetesben a domonyi kisfiú édesapja

2004.01.13. 14:16
Előzetes letartóztatásba helyezték, és most már emberöléssel gyanúsítják azt a domonyi férfit, akit felelősnek tartanak másfél éves kisfia haláláért A férfi rokonai szerint nem ő okozta a gyermek halálos fejsérüléseit.
Halált okozó testi sértés megalapozott gyanújával vette őrizetbe a rendőrség az apját annak a domonyi kisfiúnak, akit szombat délelőtt holtan találtak a település egyik házának kertjében. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékese az Index érdeklődésére elmondta, hogy a rendőrség az összegyűjtött bizonyítékok és adatok alapján indítványozta a férfi előzetes letartóztatásba helyezését, melyről a bíróság kedden kora délután határozott. A HavariaPress hírügynökség úgy értesült, hogy az ügyészség megváltoztatta az ügy jogi minősítését, így immár emberöléssel gyanúsítják a kisfiú apját

A rendőrség szeretné hazugságvizsgálatnak is alávetni a gyanúsítottat. A PMRFK sajtósa szerint erre még nem került sor, és elképzelhető, hogy csak a előzetes letartóztatásba helyezés után lesz rá lehetőség, de csak amennyiben a férfi beleegyezik a poligráfos vizsgálatba.

A Magyar Hírlap keddi számában közölt helyszíni riportban megszólaltak a férfi rokonai is. Az apa nővére, annak férje és egy másik rokon szerint karjaiban a kihűlt kisfiával a házba rohanó férfi megcsúszott a padlón, és elesett a gyerekkel - így keletkeztek a gyermek halálát okozó fejsérülések. Arra azonban senki nem tudott magyarázattal szolgálni, miképp kerülhetett ki meztelenül a lakásból újra a gyermek.

Az igazságügyi orvosszakértő szombaton lefolytatott vizsgálata koponyalapi törést és idegenkezűséget állapított meg a halál okaként, a kisfiú édesapját a boncolást követő kihallgatás után őrizetbe vették.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft