Szabolcs
20 °C
35 °C

Egy kisfiú meghalt, apja kiugrott az ablakon Szombathelyen

2008.07.29. 22:32
Egyéves kisfiú holttestére találtak a rendőrök egy szombathelyi lakótelepi lakásban, a gyermek apját életveszélyes, anyját súlyos állapotban szállították a mentők kórházba kedden este.

A rendőrség szerint a helyszíni szemle során idegenkezűségre utaló külsérelmi nyomokat találtak a gyermek testén. Szalai Ferenc alezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy az anyán is voltak látható sérülések, de állapota nem életveszélyes, ám továbbra sincs kihallgatható állapotban. A második emeleti lakásból kiugrott apa sérülései viszont életveszélyesek - tette hozzá.

A mentőket egy szemtanú értesítette arról, hogy egy férfi kiugrott a második emeleti lakás erkélyéről, a kiérkező mentők azonnal hozzáláttak a sérült ellátásához. A kisfiú holttestére a rendőrök találtak rá a lakásban. A sajtóreferens elmondta, hogy 31 éves férfit és a 27 éves nőt a mentők kórházba szállították, a bűnügyi helyszínelés jelenleg is tart, a részletekről valószínűleg szerda délelőtt adnak bővebb tájékoztatást. Az MTI tudósítójának a házban lakók azt mondák, a család átlagos életmódot folytatott, nem tudnak hangos veszekedésekről.