Furcsa álma miatt tartóztatták le

2003.03.04. 15:04
Letartóztattak egy olasz asszonyt, mert a rendőrség szerint a közlekedési balesettel kapcsolatos álma "túl sok részletet" tartalmaz.
Egy 40 éves olasz asszony levelet helyezett Alfredo Baldeschi, a nemrégiben autóbalesetben elhunyt Loredana Baldeschi fivérének küszöbére, amelyben egy álmát írja le. A férfi megdöbbenve tapasztalta, hogy a nő álma megdöbbentő részletességgel tudósít elhunyt lánytestvére tragédiájáról. Baldeschi beszámolt a levél tartalmáról a rendőrségnek is. A nyomozók azt tanácsolták a férfinak, hogy találkozzon a nővel, meséltesse el az álmot, és titokban készítsen felvételt a beszélgetésről.

Vádemelés

A felvétel meghallgatása után a rendőrök őrizetbe vették a nőt. A nyomozók alaposan kikérdezték az asszonyt, és vádat emeltek ellene, mert a nő olyan részletekről is beszámolt, amiről állításuk szerint csak a római nyomozók tudhattak. A rendőrség szóvivője szerint olyan információk hallhatók a felvételeken, amelyeket csak a halálos baleset okozója, vagy az ügyet vizsgálók ismerhettek. Az asszony emberölés vádjával áll bíróság elé március végén, ahol újból be kell számolnia "álmáról", jelentette az Ananova.

Rejtélyes baleset

Loredana Baldeschi a múlt hónapban szenvedett autóbalesetet, holttestét felborult Opel Astrájában találták meg. A rendőröknek eddig nem sikerült magyarázatot találniuk a tragédia lehetséges okaira.

  • Tippek
  • Bankszámla