Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újabb halálos üzemi baleset a Dunaferrnél

2004.07.24. 10:15
Az áprilisi nyersvas-fröccsenés után újabb halálos üzemi baleset történt szombat reggel, üzemkezdés után a Dunaferrnél. A HavariaPress szerint szállítószalag szorította be a férfit.
Üzemi balesetben meghalt egy férfi szombaton reggel a Dunaferr tömörítő osztályozó üzemében, tájékoztatta az MTI-t a rendőrség. A baleset nem sokkal a reggeli műszakkezdés után történt. A részletekről egyelőre nem tudott beszámolni a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A HavariaPress úgy tudja, hogy egy szállítószalag szorította be a férfit és ennek következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét a gyors segítség sem mentette meg.

Kész Mónika rendőrfőhadnagy hozzátette: az ügyben szakértők bevonásával államigazgatási eljárás keretében folyik a vizsgálat.

Áprilisban egy ember meghalt, társa súlyos sérüléseket szenvedett a Dunaferrnél, amikor nyersvas fröccsent munkásokra.